top of page
alesia-kazantceva-VWcPlbHglYc-unsplash-min.jpg

Wie zijn wij?

Fiscal+ is een jong gedigitaliseerd boekhoudkantoor, opgericht door Mourad Toubadie, afgestudeerd aan de Universiteit Gent met een Master in de Handelswetenschappen, specialisatie in de fiscaliteit. Na zijn universitaire studies behaalde hij zijn erkenning als fiscaal accountant bij het Institute for Tax Advisors and Accountants en is Fiscal+ ingeschreven in het openbaar register. Wij helpen en adviseren ondernemers met hun fiscale en boekhoudkundige verplichtingen.

Onze klanten zijn consultants, medische beroepen, kleine zelfstandigen met een eenmanszaak of een vennootschap. We helpen zowel ondernemers met of zonder personeel.

Wij streven ernaar om steeds alle fiscale aangiften op tijd in te dienen en een maximaal fiscaal voordeel te behalen voor onze klanten. Wij trachten de klant binnen een redelijke termijn te helpen met zijn/haar vragen. Door een digitale boekhouding te voeren kunnen wij sneller anticiperen en relevant advies geven aan de klant.

Onze grootste troef is dat wij dicht bij de klant staan omdat we een klein kantoor zijn. Kort gezegd is Fiscal+ de ideale boekhouder voor eenmanszaken, eenmansvennootschappen en kleine bedrijven die op zoek zijn naar een partner voor hun boekhouding.

bottom of page