top of page

Wie zijn wij?

Fiscal+ is een jong en digitaal boekhoudkantoor, opgericht door Mourad Toubadie, afgestudeerd aan de Universiteit Gent met een Master in de Handelswetenschappen en specialisatie in de fiscaliteit. Na zijn universitaire studies behaalde hij zijn erkenning als fiscaal accountant bij het Institute for Tax Advisors and Accountants en is Fiscal+ ingeschreven in het openbaar register.

 

Ons kantoor biedt ondernemers, zoals consultants, medische professionals, kleine zelfstandigen met een eenmanszaak of een vennootschap, fiscaal en boekhoudkundig ondersteuning.

 

Of u nu een ondernemer bent met of zonder personeel, wij streven ernaar om al uw fiscale aangiften tijdig in te dienen met het beste fiscaal voordeel. Bij Fiscal+ streven we ernaar om uw vragen binnen een redelijke termijn te beantwoorden. Met een digitale boekhouding kunnen we snel anticiperen en relevant advies geven aan onze klanten.

Als klein kantoor zetten we ons in om dicht bij de klant te staan.  Dit is onze troef en maakt Fiscal+ de ideale partner voor eenmanszaken, eenmansvennootschappen en of kleine bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare boekhouder.

Bekijk gerust ook onze jobs en lees meer over onze aanpak.

bottom of page