top of page
groei

Waarom kiezen voor Fiscal+?

1. Geen verrassingen

Voor de meerderheid van onze klanten werken wij met vaste maandelijkse tarieven waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Uiteraard wordt dit periodiek geëvalueerd naargelang de noden en omvang v/h dossier.

2. Aanbod op maat

Wij begrijpen dat elke ondernemer anders is en daarom bieden wij  3 formules aan waar de klant uit kan kiezen.

Onze eerste formule is een basispakket dat geschikt is voor klanten die behoefte hebben aan een partner die de boekhouding voert en de fiscale verplichtingen nakomt. In dit pakket zit ook een periodieke rapportering van het derde kwartaal met een beknopt advies waar de klant mee aan de slag kan. Dit pakket biedt de nodige ondersteuning aan een voordelig tarief.

Onze tweede en derde formule zijn uitgebreidere pakketten die geschikt zijn voor ondernemers die meer periodieke rapporteringen en besprekingen nodig hebben.

Wij geloven dat het aanbieden van deze formules ons in staat stelt om een oplossing te bieden die perfect past bij de behoeften van elke ondernemer.

3. Duurzame relatie

We focussen op de lange termijn relatie, adviseren onze klanten waar nodig en zorgen ervoor dat onze klanten geen fiscale voordelen mislopen.

4. 100% digitale boekhouding

Wij streven ernaar om jou te ontlasten van de ongemakken van een papieren administratie en indien gewenst periodiek te adviseren o.b.v. actuele cijfers.

5. Vertrouwen en eerlijkheid

Onze grootste troef is dat wij voldoende tijd hebben voor onze klanten. Fiscal+ is anders omdat we een klein boekhoudkantoor zijn waardoor wij dicht bij onze klanten staan. Wij hechten veel waarde aan een open communicatie met onze klanten.

Als u geïnteresseerd bent in onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om u te helpen.

bottom of page